jump to navigation

Almedalen! onsdag, juli 11, 2007

Posted by Mig själv in Blandat, Västergarn.
trackback

Sitter, i detta nu i Almedalen och slösurfar samtidigt som jag försöker grunda solbrännan ytterligare inför första grävdagen imorgon. Jag och några till från kursen tänker åka till Västergarn och hjälpa lärarna med alla förberedelser. Jag tittar in i kristallkulan och ser ett plus i kanten. Således gick jag omkring bland montrarna på Donnersplats och snodde en vattenflaska. Och lite andra saker som tycks finnas där för oss arkeologer: solspray, plastponcho, anteckningsblock (dock ej linjerat, men blankt), pennor. Passade också på att göra ett litet personlighetstest hos SKTF:s monter. Fick bekräftat att jag är ‘expert-typen’ och att sådana hittas i bl.a. forskarvärlden. Stämmer rätt bra ju!

Om jag har tur hinner jag tillbaka till Miljöpartiets tal ikväll vid 19.00. Peter Eriksson är grym. Det är förresten Mona Sahlin också; hon såg verkligen ungdomarnas intressen och fokuserade på saker som arbetsmarknaden och bostadspolititiken.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Kommentarer»

1. Arkeologen - torsdag, juli 12, 2007

Coolt att du är på Gotland och ska gräva. Då är du kanske bekant med Katja? Liten tjej som troligtvis sover själv i sin bil, fembarnsmorsa och jäkligt duktig som arkeolog. Tänkte att gå kursen nästa år (såtillvida jag inte är gravid då, det får tiden utvisa).

2. antikvetaren - fredag, juli 13, 2007

Jodå, henne känner jag. 🙂 En riktigt trevlig / rolig bekantskap. Gör det! Men det hade varit skoj om du kunde vara med i år.


Lämna en kommentar